Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου 2013

ΣΟΚΑΡΕΙ ΤΟ GAY ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΠΑΠΑ ΑΠΟ ΤΟ «ΚΑΤΙ ΨΗΝΕΤΑΙ»! ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΣΤΗ ΜΟΝΗ

Ένα ντοκουμέντο-σοκ για τα έργα και τις ημέρες του…. «Ρασπούτιν της Παιανίας», όπως τον αποκαλούν πια,  ήρθε στο φως της δημοσιότητας.


Πρόκειται για ένα ερασιτεχνικό ροζ βίντεο που παραπέμπει σε gay πορνό των δεκαετιών ’70 και ’80. Ο παπάς που τον γνώρισε το κοινό από την εκπομπή «Κάτι ψήνεται», σύμφωνα με δημοσίευμα καθημερινής εφημερίδας, φέρεται να έχει πραγματικά ένα αμαρτωλό παρελθόν!

Ο παπάς, σύμφωνα με όσα γράφτηκαν, έβλεπε ερωτικές ταινίες και όπως δείχνει ένα «ροζ» βίντεο ντοκουμέντο, πρωταγωνιστούσε κιόλας μέσα στο κελί του στο μοναστήρι- μάλλον χωρίς τη συγκατάθεσή του! Τα πλάνα του ροζ βίντεο με τον ιερέα να επιδίδεται με πάθος σε στοματικό σεξ πραγματικά σοκάρουν!

Ντροπή! Το ομοφυλοφιλικό πορνό βίντεο του παπά από το «Κάτι Ψήνεται» προκαλεί σοκ!Η κάμερα δείχνει ένα διπλό λευκό, σιδερένιο κρεβάτι με τις μπρούτζινες λεπτομέρειες, πίσω του διακρίνεται το πετραχήλι του. Φοράει καλογερικό σκουφί και έχει σηκώσει το ράσο μέχρι την κοιλιά του. Ο παπάς είναι γυμνός από τη μέση και κάτω και χαϊδεύει με το αριστερό του χέρι τα απόκρυφα σημεία του. Στο πλάνο μπαίνει ένας νεαρός ολόγυμνος άντρας, τον πλησιάζει και προχωράνε σε ερωτική επαφή!
papas
Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF
Blogger Widgets